Ibeco toimittaa pallografiittivalurautaputkia Pohjoismaiden markkinoille

Ibeco toimittaa pallografiittivalurautaputkia Pohjoismaiden markkinoille - allekirjoittaa jälleenmyyntisopimuksen Electrosteelin kanssa

 

LV-konserni Uniwateriin kuuluva Ibeco on allekirjoittanut jäleenmyyntisopimuksen British Electrosteelin kanssa. Yritys valmistaa ja myy pallografiittivalurautaputkia ja sopimuksen myötä Ibecolla on pohjoismainen yksinoikeus kaikille Electrosteelin tuotteille ja voi siten laajentaa merkittävästi tarjontaansa.

Electrosteelin pääkonttori on Englannissa, aivan Sheffieldin ulkopuolella, missä sillä on myös suuri varasto pallografiittivalurautaputkia Euroopan markkinoille. Tämä tarkoittaa, että toimitusajat ovat lyhyitä niin suurissa kuin pienissäkin projekteissa. Electrosteel näkee pohjoismaiset markkinat tärkeänä kasvumarkkinana, joilla on paljon potentiaalia. Markkinoille, joihin he eivät ole aiemmin päässeet, mutta Ibecon kanssa tehdyn jälleenmyyjäsopimuksen kautta Electorsteel näkee loistavan mahdollisuuden saada nopeasti markkinaosuutta.

- Olemme etsineet sopivaa kumppania ja kun keskustelu Ibecon kanssa alkoi, huomasimme heti, että tämä yritys oli jotain todella erikoista. Maailmassamme tämä sopii täydellisesti yhteen, ja meillä on korkeat odotukset yhteistyöltämme. Pohjoismaissa asukasluku ei ole niin suuri, mutta välimatkat ovat pitkiä ja vaatimukset korkeat kunnostettaessa tai rakentaessa uutta LV-infrastruktuuria. Pohjoismaissa Ibecon muu valikoima yhdessä tuotteidemme kanssa tulee olemaan erittäin houkutteleva tarjous asiakkaille, sanoo Stew Bailie, Electrosteelin toimitusjohtaja.

Valurautaputkilla on teknisten ominaisuuksiensa ja valmistustavan vuoksi monia etuja, minkä vuoksi Ibeco päättää nyt tarjota näitä putkiratkaisuja asiakkailleen.
- Valurautaputkia käytettäessä sinun ei tarvitse koskaan huolehtia veden laadusta. Putket ovat diffuusiotiiviitä, mikä tarkoittaa, että epäpuhtaudet eivät pääse tunkeutumaan putkeen. Toinen etu on, että pallografiittivalurautaputket ovat sekä kierrätettäviä että valmistettu osittain kierrätetystä materiaalista, mikä on kestävän kehityksen ja kiertotalouden tavoitteidemme mukaista. Odotamme innolla, että voimme tarjota Electrosteelin pallografiittivalurautaputkia pohjoismaisille markkinoille, Andreas Carlberg sanoo.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Andreas Carlberg, Pohjoismaiden myyyntipäällikkö Ibeco Ruotsi, puh +46 (0)70 295 69 09
Anders Ekhammar, lehdistövastaava, puh +46 (0)70 746 25 79, e-mail: anders.ekhammar@upstreamcom.se
www.ibeco.fi

Haluatko tietää enemmän? Me voimme ottaa yhteyttä