Ostoskori ( 0 )
fin

Kaikki mitä tarvitset vesi- ja viemärijärjestelmissä sekä LVI-alalla.

Olipa tarpeesi mikä tahansa rakentaaksesi laadukkaan ja toimivan vesi- ja viemärijärjestelmän, meillä on ratkaisut – pienimmistä putkikoista ja venttiileistä aina pumppuihin ja suurimpiin sadevesiviemäreihin.

Saatavuus on turvallisuutta.

Usein lähetämme tilauksesi yhdestä varastoistamme samana päivänä kuin saamme sen. Voit luottaa palveluumme; autamme sinua kunnes kaikki tilaamasi tuotteet on asennettu.

Olemme VA- ja LVIS-alan välittäjä yli 50 vuoden kokemuksella alalta. Edustamalla valmistajia ympäri maailmaa meillä on valikoima, joka tekee meistä kumppanin, jolla on sekä laajuutta että syvyyttä.

Ota yhteyttä

Syntynyt visiosta


Matka alkoi vuonna 1968, kun Fritz Berglund, jota kansan keskuudessa kutsuttiin lempinimellä Millimeteri-Fritz ja joka tuolloin oli mestariluokan putkimies, perusti IBECO-nimisen yrityksen. Hän aloitti nopeasti uransa tarjoamalla laadukkaita ratkaisuja vesihuolto- ja LVI-alalla. Yrityksestä tuli myöhemmin johtava toimija korkean palvelutasotason ja laadun suhteen.

Lue lisää

Visiomme

Kolme arvomaailmaamme ovat perusta, jolle rakennamme arvopohjamme, se johtotähti, joka pitää IBECO:n suunnan vakaana jatkuvassa muutoksessa

Osaaminen

Liiketoimintamme ydin perustuu jokaisen työntekijän asiantuntemukseen. Yhdessä tuomme syvää ja laajaa osaamista, joka luo ymmärrystä tarpeistasi ja pyrkimyksestä kestävään kehitykseen, sinulle - ja meille.

Laatu

Osaamisemme kanssa käsi kädessä tulee pyrkimys laatuun. Ja tässä ei ole kyse vain siitä, että tuotteidemme suorituskyvyn on oltava huippuluokkaa ja että palvelumme sinua kohtaan on ensiluokkaista. Kyse on myös siitä, että hyödynnämme osaamistamme uusien innovaatioiden ja parannusten löytämiseksi. Etsimme yhä parempia tapoja tarjota sinulle juuri sitä mitä tarvitset, ja näin luomme läheisiä, pitkäaikaisia suhteita.

Yhteisöllisyys

Kuulumme ylpeästi Uniwateriin, yritysryhmään, joka jakaa vahvan yhteisöllisyyden, jossa sitoutuminen ja keskinäinen ymmärrys ovat keskiössä. Olemme myös inklusiivisia ja kuuntelevia toisiamme ja ympäröivää yhteiskuntaa kohtaan, jossa toimimme; jokaisen ääni tulisi kuulla ja kunnioittaa. Tällä tavoin edistämme sitä, että kaikki yhdessä tulemme paremmiksi ja vahvemmiksi.

Uniwater konserni

IBECO on osa Uniwater-konsernia. Uniwater on pohjoismainen konserni, jonka tytäryhtiöt ovat erikoistuneet vesihuollon ratkaisuihin ja vesihuoltoinfrastruktuuriin. Uniwater toimii viidellä erikoisalalla: Pumppaamot, Automaatio, Vesikäsittely, Tuotteet ja Ratkaisut. Yhdessä nämä alueet muodostavat ainutlaatuisen kirjon erikoispalveluita ja tuotteita vesihuollon infrastruktuurin kehittämiseen.

Lue lisää Uniwaterista

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!