Ostoskori ( 0 )
fin

Putkipossut

  Näytä 8 tuotteet

  Vinkit!

  Ota rohkeasti yhteyttä meihin IBECO:ssa saadaksesi neuvoja putkiluotien ja koon valinnassa. IBECO:n putkiluotien voidaan varustaa paikantimilla.

  IBECO-putkenpuhdistajia käytetään mekaaniseen puhdistukseen vesijohtoissa, viemäreissä ja muissa putkistoissa. Putkenpuhdistajia on saatavilla eri malleina ja kovuuksina.

  Putkistot, joissa kuljetetaan vettä, jätevettä, kaasuja, kemikaaleja ja muita aineita, tarvitsevat puhdistusta. Kerrostumat ja jätteet putkessa aiheuttavat merkittävää kapasiteetin rajoittumista, mikä johtaa lisääntyneisiin kustannuksiin. Ei ole harvinaista, että rakennusjätettä ja vastaavia löytyy vasta asennetuista putkista. Nämä ongelmat ratkaistaan helposti ja tehokkaasti putkenpuhdistuksella käyttäen putkenpuhdistajia.

  Putkistoissa, joissa kuljetetaan erilaisia ​​aineita, on taloudellisesti välttämätöntä erottaa tuotteet toisistaan. Tähän tarkoitukseen putkenpuhdistus on erinomainen ratkaisu.

  Valikoimassamme on erilaisia ​​putkenpuhdistajia eri työtehtävien suorittamiseksi. Putkiluodit valmistetaan eri tiheyksisestä polyuretaanivaahtomuovista, jotka on päällystetty polyuretaanikumilla. Polyuretaanista valmistetuilla putkenpiikeillä on etuna, että ne kulkevat helposti venttiilien, lyhyiden mutkien ja erilaisten putkenmittojen läpi. Kiinteitä lähettäjiä ja vastaanottokeskuksia voidaan asentaa paikkoihin, joissa putkenpuhdistajia käytetään jatkuvasti.

  • DN50 - DN2000
  • Valmistettu polyuretaanista
  • Laaja valikoima

  Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!