Ostoskori ( 0 )
fin

Fernco putkiliittimet FernFlex

Fernco on yhdysvaltalainen valmistajamme, joka tuottaa joustavia liittimiä ja osia itsetyhjeneville viemäreille. Tuotteet ovat helppoja asentaa ja tarjoavat nopean ja turvallisen tiivistyksen suojaten vuodoilta ulos tai sisään. Fernco on valmistanut liittimiä yli 30 vuoden ajan ja tarjoaa liittimiä lähes kaikenlaisiin siirtymiin DN25:stä DN2000:een asti. Hyväksyntätodistus upottamiseen RISE 0868/93:n mukaisesti

   Näytä 2 tuotteet

   Vinkit

   Jos ette löydä tarvitsemaanne kokoa, ottakaa meihin yhteyttä, niin autamme teitä löytämään ratkaisun. Valmistamme erikoiskokoja Borlängessa.

   Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja liittimien kemiallisesta kestävyydestä.

   Apua oikean liittimen löytämiseen

   Fernco:lta löytyy aina liitin joka koolle! Tuotevalitsin auttaa löytämään oikean koon!

   Fernco rputkiliittimet

   Fernco on markkinajohtaja joustavavissa putkiliitoksissa, jotka ovat suunniteltu yhdistämään eri kokoisia ja eri materiaalisia putkia niin sadevesi kuin viemärijärjestelmissä.

   Liitokset valmistetaan patentoitua elastomeerisekoitusta, Fern-Flex™, käyttäen.asennuspannat on valmistettu happokestävästä teräksestä. 

   Fern-Flex™-materiaalin joustuus helpottaa asennusta ja tarjoaa turvallisen tiivistyksen kaiken tyyppisissä putkissa, kuten PVC, PE, kupari, teräs, valurauta, betoni, asbestisementti tai lasikuituputket.

   Fern-Flex™-materiaali mahdollistaa sen, että Fernco joustavavat putkiliitokset ovat vuoto- ja lahosuojattuja, ja ne ovat erittäin kestäviä kemikaaleja, ultriolettireunailyä, hometta ja kaasuja vastaan viemärijärjestelmissä. Ota yhteyttä meihin saadaksesi tietoa liitosten kemikaalikestävyydestä.

   • DN15 - DN3000
   • Fern-Flex™
   • sopii kaikille putkityypeille
   • Asennuspanta haponkestävää terästä
   • P-merkki RISE sertifikaatti 0868/93

   Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!