Ostoskori ( 0 )
fin

Ulkopinnan suojaus

Ulkoinen suojausjärjestelmä sinkkiseospeite

Korrosiivisessa maaperäympäristössä Electrosteel on kehittänyt patentoidun prosessin sinkki-alumiiniseospeitteen valmistamiseksi. Se koostuu metallisesta sinkki-alumiini (ZnAl) seoskerroksesta, joka levitetään putken pinnalle metalliseoksen avulla. Metallinen sinkkiseospeite peitetään päätöskerroksella bitumivärjätyllä tai synteettisellä hartsilla, joka on yhteensopiva sinkkiseospeitteen kanssa. Sinkkiseospeite parantaa pinnoitteen kemiallista ja mekaanista vakautta. Erittäin korroosioalttiissa maaperässä suositellaan pintakäsittelyä vähintään 400 g/cm2.

Vaihtoehtoiset korroosionestojärjestelmät ulkoisesti

Electrosteel tarjoaa putkia, joissa on ulkoinen polyuretaanipinnoite, erittäin tehokkaaseen korroosiosuojaan erittäin aggressiivisessa maaperässä. Ulkoinen polyuretaanipinnoite (ELECTRO-PUC), joka on levitetty valuraudan putkiin, on yksi Electrosteelin kestävimmistä putkien suojausjärjestelmistä. Se tarjoaa paksun ja kemiallisesti kestävän pinnoitteen poikkeuksellisen korkealla kulutuskestävyydellä ja kemiallisella kestävyydellä, ihanteellinen vesi- ja viemärisovelluksiin aggressiivisissa maaperäolosuhteissa. Tämä putki yhdessä FBE (Fusion Bonded Epoxy) -pinnoitettujen valurautaputkien kanssa on saatavilla koossa 80-1200 mm. Se on yksi parhaista ratkaisuista erittäin korroosioalttiille ulkoisille maastoille. Se on myös paras suoja maaperäalueilla, merenrannikolla, kemiallisesti saastuneilla mailla, jätehuoltolaitoksilla ja muilla alueilla. Sillä on pitkä historia pitkäaikaisesta suorituskyvystä vesi- ja viemärisovelluksissa. Pinnoite levitetään ja testataan EN 15189 -standardin mukaisesti.

PE-huppukalvo PE-huppukalvo on osoittautunut erittäin tehokkaaksi suojaamaan valurautaa ja liitoksia. Polyeteenin dielektrinen kyky suojaa johtoa tasavirtavirroilta, joita voi esiintyä kentällä. Se toimii myös fyysisenä esteenä putken ja maan välillä kemiallisen ja galvaanisen korroosion hallitsemiseksi.

PE-teippi Hyväksytyn liiman kanssa varustettu PE-teippi levitetään valurautaputkeen bitumipohjaisen pohjusteen päälle, 25 mm päällekkäin itsensä tai 55% päällekkäin. PE-teippi liimataan mekaanisesti putken pintaan. PE-teippi tarjoaa paksun ja virheettömän esteen maan ja putken välillä. Ei ole riskiä siitä, että maa ja kosteus jäävät teipin ja putken väliin. Liitosten kohdalla PE-teippiä käsitellään erityisesti saumojen peittämiseksi saumojen valmistuttua.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!