Ostoskori ( 0 )
fin

Kestävä yhteiskunta

Ympäristökysymykset ovat meille tärkeitä. Siksi yhdistämme kestävyyden koko toimintaamme ja osallistumme aktiivisesti kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen.

Työmme kestävän yhteiskunnan puolesta

Keskitämme kestävyyteen liittyvän työmme laatu- ja ympäristösertifiointiin, toimittajayhteistyöhön, vuokraukseen ja koulutukseen, jotta voimme parantaa kykyämme auttaa sinua tekemään vastuullisia valintoja.

Monet toimittajistamme ovat ilmastotoiminnan edelläkävijöitä, joten annamme heidän inspiroida meitä. Yhdessä siirrymme kohti järkeviä ilmasto ratkaisuja. Se voi tarkoittaa vihreän sähkön valitsemista, kierrätetyn raaka-aineen käyttöä tai kuljetusten optimointia.

Ajassa

Vesihuoltojärjestelmien vuokraaminen tarpeen mukaan sen sijaan, että ostettaisiin ne, on tärkeä osa ympäristöä kunnioittavaa kiertotaloutta. Ja asiakkaamme ovat voineet tehdä niin meillä jo vuodesta 1988 IBECO Rentalin kautta.

Lue lisää

Ibeco Rental on edelläkävijä vesihuoltoalan vuokraustoiminnassa

Meillä on johtava asema Pohjoismaissa asiakaskohtaisten vesihuolto- ja LVIS-ratkaisujen myynnissä. Vuodesta 1988 lähtien Ibeco on myös tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden vuokrata vesihuoltolaitteistoa tarpeen mukaan. 

Lue lisää

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!